Sarah van Yoga-Saar

Hi ik ben Sarah El Messaoudi van Yoga-Saar kinderyoga!

Jaren terug beoefende ik zelf yoga. Sindsdien ben ik mij meer gaan verdiepen in de ’’yoga wereld’’. Ik merkte aan mijzelf dat ik er zelf rustiger van werd en dat ik de dag beter kon beginnen of de dag mooi kon afsluiten. Het is ook een soort van thuiskomen voor mij, ik ben bewust van de processen in mijn lichaam en is dit echt een moment van rust. Mijn grote liefde voor kinderen, jarenlange ervaring met kinderen en mijn passie voor spiritualiteit, bewustwording en yoga, hebben mij doen besluiten om kinderyoga te geven!

Ik ben de kinderyoga docenten opleiding gaan volgen bij Kinderyoga academie bij Helen Purperhart. Dit gaf mij zoveel voldoening en en ben het meteen gaan toepassen bij kinderen. Hierin zag ik wat het deed bij kinderen en de plezier die ze hadden.

Ik werk daarnaast ook op een Peuterspeelzaal in Almere Noorderplassen, ik werk op de groep en ben daar assistent leidinggevende op de BSO. Het voelt voor mij niet als werken maar mijn passie beoefenen. Kinderyoga betekent voor mij dan ook echt als een eer om dit mee te geven aan andere en de kinderen dit te laten ervaren ♡